Update Coronavirus – Beeldprikkels werkt door!

Zwolle, 16 maart 2020

Beste relatie,

Het Coronavirus blijft wereldwijd voor veel onrust zorgen. Een onwerkelijke situatie waarin we als samenleving ‘schouder aan schouder’ moeten staan om deze het hoofd te bieden.

In navolging van de persconferentie van premier Rutte van donderdag j.l en de aanscherping daarvan op zondag 15 maart j.l. informeren wij je daarom over aanvullende maatregelen die we binnen Beeldprikkels nemen.

Het kabinetsbesluit is duidelijk en als betrokken organisatie zullen we deze volgen. Wij nemen hierin ook onze, met klem gevraagde, maatschappelijke verantwoordelijkheid om het sociale contact in ieder geval tot en met maandag 6 april tot een minimum te beperken. Op deze manier waarborgen wij de gezondheid van alle medewerkers alsmede de bedrijfscontinuïteit richting onze klanten

Beeldprikkels werkt door
Wij blijven klaar staan voor onze klanten. Wij kunnen bij het uitoefenen van ons beroep redelijk tot goed vanuit huis werken en dat is dan ook sinds vandaag de actuele situatie voor het overgrote deel van ons team. Het klantcontact zal dan ook primair via e-mail verlopen. Daarnaast proberen we het vaste telefoonnummer (038-7370153) permanent te bemannen maar dat zal vermoedelijk niet in alle situaties mogelijk zijn.

Als je een fysieke afspraak met een van ons in je agenda hebt staan dan zullen wij contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken om het overleg op een andere wijze in te vullen. Wij proberen ons daarin zoveel mogelijk te schikken naar onze klanten binnen de mogelijkheden die er zijn.

Deze maatregelen gelden in eerste instantie voor de periode tot en met maandag 6 april 2020 en is daarmee identiek aan het tijdspad wat de overheid zondag 15 maart j.l. heeft afgegeven in nauwe samenspraak met onder andere het RIVM.

Tot slot willen wij iedereen een hart onder de riem steken in deze moeilijke en toch ook wel onzekere periode. Zowel privé als bedrijfsmatig is het een tijd waarin we elkaar moeten ondersteunen waar mogelijk. Kijk naar elkaar om en help elkaar waar het kan. Maar doe dit s.v.p. wel binnen de huidige beperkingen die er gelden.

Namens ‘Team Beeldprikkels’,

Judith Ceelen, Stein Rozenberg, Hanneke Meewis, Leonie van Dorth, Malissa Koeleman, Carlijn Stortelder en Luuk Kelderman

Heb je over bovenstaand nieuwsbericht nog vragen voor ons? Stel ze gerust, zoals aangegeven bij voorkeur per e-mail. Je kan daar onderstaande mail-button voor gebruiken.