DELETE BORING OFFICES… maak een creatieve werkplek van je kantoor!

Hard werken en goed werk leveren is belangrijk. Maar bij ons is het minstens zo belangrijk dat we het naar ons zin hebben. We willen graag dat ons team het leuk heeft met elkaar en dat we samen onze krachten kunnen inzetten in een fijne omgeving. Het belang van een goede werkplek gaat dan ook veel verder dan alleen gezelligheid. Bij het inrichten van ons nieuwe kantoor hebben we daar in alle opzichten rekening mee gehouden. Wij laten je onze nieuwe trots zien en geven je tips om zelf ook een creatieve en inspirerende werkplek te creëren.

Inspirerende werkplek!
Niet alleen in óns vak is een inspirerende werkplek heel belangrijk. Systeemplafonds, saaie bureaus en tl-licht maken het werk er niet echt leuker op. Een werkplek moest juist inspireren en creativiteit naar boven. halen. Je wilt immers graag dat iedereen met plezier naar zijn het werk gaat én dat klanten graag bij je langs komen. Aandacht geven aan een leuke inrichting en gezellige sfeer heeft dus wel degelijk een toegevoegde waarde. Wij spreken uit ervaring. Ons nieuwe kantoor voelt als een tweede huis waarin we dagelijks samen komen om te gekke dingen te maken voor én met onze klanten.

Green green! Planten we houden ervan…
Niet voor niets hebben wij een “hoofd planten”, a.k.a. Hanneke, bij ons op kantoor. Alle planten die we met zorg en liefde hebben uitgekozen houdt zij in leven. Het ziet er niet alleen gezellig uit maar planten hebben ook andere voordelen: ze zorgen voor een hogere luchtvochtigheid en betere akoestiek, je concentratie en geheugen verbeteren, ziekteverzuim en stressklachten nemen af, en ga zo maar door.

Innovatief en creatief werken
Innovatief- en creatief werken stimuleren met je werkplek: dat wil iedereen. Door de aanschaf van de juiste middelen is dit lang niet zo moeilijk als het lijkt. Denk bijvoorbeeld aan een fijne ruimte met natuurlijke materialen. Hier kan je goed samenwerken en brainstormen met je team. Ook een intieme plek waar je comfortabel kan zitten en je de privacy hebt om rustig te overleggen en reflecteren is zo’n middel. Daarnaast vinden wij ergonomie op ons kantoor enorm belangrijk. We zorgen er dus voor dat er een goede balans is tussen zitten en staan. Besprekingen doen wij over het algemeen op onze benen en onze bureaus zijn hebben een zit/sta functie.

Hopelijk hebben we je met deze tips geprikkeld om ook van jouw werkplek een inspirerende en creatieve omgeving te maken. Benieuwd hoe wij deze kennis hebben toegepast op ons kantoor? Kom dan gerust een keertje langs voor een kopje koffie of thee!

Mocht je na het zien van dit filmpje nieuwsgierig zijn geworden altijd welkom voor een kopje koffie of thee!