DELETE BORING OFFICES… maak een creatieve werkplek van je kantoor!

Hard werken en goed werk leveren is belangrijk, maar bij ons is het misschien wel net zo belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk, dat het team het leuk heeft met elkaar en dat we onze krachten samen inzetten. Het belang van een goede werkplek is groter dan alleen maar gezelligheid binnen je team. Bij het ontwerpen van ons nieuwe kantoor hebben we daar dan ook zeker rekening mee gehouden. We geven graag een inkijkje in ons nieuwe kantoor en meteen ook wat tips zodat jij ook een inspirerende en creatieve werkplek kan creëren.

Inspirerende werkplek!
Een inspirerende werkplek is bijvoorbeeld echt heel belangrijk. Systeemplafonds, saaie bureaus en tl-licht maken het werk er echt niet leuker op. Je wilt een werkplek die mensen inspireert en creativiteit geeft. Dat ze elke dag met plezier naar hun werk gaan en klanten ook graag bij je langs komen. Moeite stoppen in een leuke inrichting en gezellige sfeer heeft dus wel degelijk toegevoegde waarde. Wij merken dit zelf ook met ons nieuwe kantoor. Het voelt als een tweede huis waarin iedereen elke dag weer samen komt om te gekke dingen te maken voor en met onze klanten.

Green green! Planten we houden ervan…
Niet voor niets hebben we zelfs een “Hoofd planten” a.k.a Hanneke bij ons op kantoor. Zij zorgt ervoor dat alle planten die we met liefde hebben uitgekozen in leven blijven. Planten hebben veel voordelen op kantoor. Hogere luchtvochtigheid, betere akoestiek, je concentratie en geheugen verbetert, minder ziekteverzuim en stressklachten en ga zo maar door.

Innovatief en creatief werken
Je ruimte moet het innovatief en creatief werken stimuleren. Er moeten genoeg technische middelen zijn die je kunnen ondersteunen, fijne plekken waarin je samen kan werken en kan brainstormen. Zorg ervoor dat de ruimte een intieme plek heeft waar je comfortabel kan zitten en wat privacy hebt om rustig te overleggen en te reflecteren. Natuurlijke materialen en een keuze tussen zitten en staan zorgen ervoor dat je een creatief proces optimaal ondersteunt. Natuurlijk ook een erg belangrijke factor is de ergonomie van je werkplek. Wij werken zelf ook met zit/ sta werkplekken en staande besprekingen om zo een goede balans te vinden in zitten en staan.

Is jullie kantoor inspirerend en creatief? Hopelijk hebben wij je kunnen inspireren.
Mocht je na het zien van dit filmpje nieuwsgierig zijn geworden altijd welkom voor een kopje koffie of thee!

Mocht je na het zien van dit filmpje nieuwsgierig zijn geworden altijd welkom voor een kopje koffie of thee!