Strategie & concept

Bekendheid, verbinding, omzet of voorlichting. Wat jouw doel ook is, marketing en communicatie werken pas wanneer er een strategie achter zit. Leg ons jouw uitdaging voor en combineer de kennis van jouw organisatie met onze creativiteit en expertise. Vanuit service design thinking en customer experience ontwerpen we jouw strategie. Een sterk merk klinkt overal in door. In wat je doet, levert of zegt. Wij helpen jou met workshops en brainstorms om jouw organisatie uit te bouwen tot een sterk merk en daar uitdrukking aan te geven. De resultaten presenteren we in een brand guide, waarin strategische en esthetische keuzes zijn vastgelegd. 

Met de brand guide als basis ontwikkelen we websites, apps, huisstijlen en interactieve communicatieconcepten. Als creatief strategisch ontwerpers hebben wij een groot inlevingsvermogen en een schat aan ervaring om te beoordelen of een ontwerp zal werken of niet. Toch doen we altijd uitgebreid vooronderzoek, om trends, concurrentie en andere omgevingsfactoren het hoofd te bieden.

 Design research, oftewel de gebruiker leren kennen, is essentieel. We brengen de customer journey in beeld en de context waarin de doelgroep zich begeeft. Ook doorgronden we de behoeftes en drijfveren van de doelgroep. Daarbij betrekken we jou en jouw collega's; vaak zijn onze klanten net zozeer de makers van de strategie als wijzelf.