We’re hiring Graphic & multimedia designer 32/40 uur

Beeldprikkels zoekt
Graphic & multimedia designer (a.k.a. jou), 32/40 uur

Beeld, beeld, beeld en vorm. Is dat jouw wereld? Mooi, want dan pas jij perfect in ónze wereld. Wij zoeken namelijk een geboren beelddenker en -maker. Best wel per direct.

Denk jij bij ‘beeld’ ook meteen aan illustratie en animatie? En weet jij als ervaren grafisch en multimedia vormgever beeld te vertalen naar rake en ‘merkwaardige’ content? Dan maken we graag kennis met jou.

Jij
Met jouw 3 tot 5 jaar ervaring als vormgever ken je de kracht van visuele content. En met jouw voorliefde voor illustratie en ervaring in animeren (dit laatste is een serieuze pré) weet je een goed idee scherp te vertalen naar een visueel verhaal. Natuurlijk vol DNA van het merk waar je op dat moment voor werkt. Bovendien vind je ‘mooi’ belangrijk, maar zijn sterke concepten, gerichte communicatiedoelen en echte resultaten ook sterke uitgangspunten voor jouw werk. Dat je de Adobe pakketen (InDesign, Illustrator, Photoshop en liefst ook After Effects en XD) echt wel een beetje in de vingers hebt, spreekt voor zich. Samenwerken kun je ook, met ons Beeldprikkels-team en externe creatieven, zoals copywriters, videomakers, fotografen etc.

Verder:
• ben je goed met klanten (contact, overleg, relatie etc.)
• ben je flexibel en ondernemend
• durf je verantwoordelijkheid te nemen in projecten en resultaten • ben je een teamplayer: het beste werk maak je samen

Wij
Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamisch creatief bedrijf. Ook krijg je alle ruimte voor eigen invulling, initiatief en ontwikkeling. En uiteraard een marktconform salaris, passend bij de functie (32/40 uur) en bij jouw werkervaring. Klinkt allemaal wellicht wat cliché, maar het is wél wat je mag verwachten. Een fijne, compleet ingerichte werkplek krijg je ook, in een prachtig pand in hartje van Zwolle.

Bij ons werk je bovendien voor en met mooie klanten. Voor mooie merken, dat ook; groot en klein, regionaal en landelijk, allemaal verschillend en eigen én elk met een uniek verhaal. Aan dat laatste draag jij bij als onze nieuwe graphic & multimedia designer.

Reageren Is dit jouw nieuwe functie? Stuur dan snel een mail naar werkenbij@beeldprikkels.nl. Voeg een motivatie, je cv en je portfolio toe.