Fiets- & wandelroutes Overijssel

Overijssel, fietsprovincie bij uitstek

De provincie Overijssel is twee keer op een rij uitgeroepen tot de ‘Beste Fietsprovincie’ van Nederland dankzij haar meer dan 3.000 kilometer aan goede fietsknooppuntroutes, talrijke rustpunten en leuke afstaplocaties. De viersterren fietsregio’s Twente, Salland, Vechtdal, WaterReijk en IJsseldelta zijn samen het best beoordeeld op landschap, toegankelijkheid, kwaliteit routenetwerken, voorzieningen, beheer routenetwerken en onderhoud bewegwijzering.

Routeboekje & insert

In de traditionele ‘meimaand fietsmaand’ ontwikkelden wij in opdracht van MarketingOost een routeboekje met daarin een aantal routes door de provincie Overijssel. Van een culinaire fietsroute langs aspergetelers en koffieschenkerijen tot een meer cultureel getinte fietstocht. Deze uitgave werd gepresenteerd op de fiets- en wandelbeurs. Daarnaast hebben wij een insert ontwikkeld die is opgenomen in het jaarlijkse routeboek van Route.nl; hierin presenteren zij ieder jaar de mooiste fiets- en wandelroutes van ons land.

"Ik heb in de laatste 15 jaar als marketeer met vele vormgevers gewerkt, maar Beeldprikkels heeft bij mij een speciaal plekje. Ze onderscheiden zich, omdat ze op een creatieve en kundige manier vraagstukken, ideeën en concepten vertalen.

De ontwerpen zijn modern, hip, stijlvol en aansprekend. Onze organisatie krijgt vaak complimenten over de door Beeldprikkels vervaardigde huisstijl, concepten en vormgeving.
Soms lopen dingen anders dan gepland of verwacht. Wat ik in zulke situaties enorm waardeer, is dat het team van Beeldprikkels heel flexibel reageert en alles toch op zijn pootjes terecht komt."

Gertrude van Keulen, Marketingadviseur MarketingOost Pers & Media