Identiteit IJsseldelta

IJsseldelta

Karakteristieke (Hanze)steden, water, polderlandschap. Kortom: Nederland in het klein! Dat is de IJsseldelta. Een regio vol verrassingen in de provincie Overijssel. De Hanzesteden Kampen, Zwolle en Hasselt bieden bruisende evenementen en schatten aan cultuurhistorie. Vaar via een rondje IJsseldelta verder naar watersportplaatsen als Genemuiden en Zwartsluis. En last but not least vind je in de IJsseldelta een waar Nationaal Landschap.

Identiteit passend bij kernwaarden

IJsseldelta Marketing heeft ons gevraagd een nieuwe identiteit te ontwikkelen die alle elementen binnen de regio IJsseldelta laten zien. Het eindresultaat is een huisstijl die de onderlinge dynamiek tussen stad, water en land goed in beeld brengt.

Fotografie: Ingeborg Lukkien

"Consistent, betrouwbaar en oplossingsgericht. Zo omschrijf ik Beeldprikkels. Ik voel me bij hen altijd zeer goed gehoord en ze blijven rustig, ook onder tijdsdruk. Ze zijn zeer creatief, ze denken echt out of the box. En dat resulteert in ontwerpen waaraan ik zelf niet zou hebben gedacht. Onze huisstijl is daar een voorbeeld van. We zijn er erg blij mee."

Vera Doornhegge, merkmedewerker IJsseldelta Marketing bij MarketingOost