De enige Mannenshopgids van Nederland!

In samenwerking met Hanzesteden Marketing ontwikkelden wij de allereerste mannenshopgids van Nederland. Dit als tegenhanger van alle leuke, gezellige gidsjes voor vrouwen met ditjes en datjes, boetiekjes en tuttige weetjes.

Vanaf nu zijn alle goede mannenshops in de Hanzesteden Deventer, Kampen, Zwolle, Zutphen, Doesburg, Hattem en Hasselt gebundeld in deze handige mannenshopgids. Waar eet je de perfecte hamburger en drink je een goed getapt speciaalbiertje? Waar trim je je baard? Waar haal je die loose of straight fit spijkerbroek, waar haal je de nieuwste Apple gadgets. De mannenshopgids geeft je de beste adressen!

De fysieke gids is reversible dus wanneer je hem omdraait ook per stad de leukste winkels voor de vrouw uitgelicht. Natuurlijk hebben we hier ook weer aan de man gedacht. Je kan namelijk in één oogopslag zien: Is er WIFI aanwezig? Staat er een leestafel in de winkel? En staat er verse koffie voor je klaar? Mocht dit niet het geval zijn dan kun je er altijd nog voor kiezen om buiten te wachten. Per stad is er ook een bankjes top 5  samengesteld waar je in alle rust kunt wachten.

Genomineerd voor de vakantiebeurs award!

"Beeldprikkels zet ons aan het denken over ándere oplossingen; ze komen met out of the box concepten. Prettig is ook dat we hen voor verschillende creatieve zaken kunnen inzetten.  De persoonlijke aanpak en de eigen creatieve mening van Beeldprikkels zijn erg prettig."

Elizabeth Stoit, merkleider Hanzesteden Marketing