VisitOost

Ontdek het Oosten: de plek waar onthaasten is uitgevonden. Een oase van rust, ruimte en inspiratie, maar óók de plek voor sportieve activiteiten en culinaire hoogstandjes. Het oosten heeft namelijk ontzettend veel te bieden. Dat weet én vertelt VisitOost als geen ander. VisitOost biedt inspiratie voor mensen die een dagje uit willen of een langer verblijf zoeken en op zoek zijn naar evenementen en activiteiten in Overijssel. VisitOost.nl is de verzamelplek waar je alles vindt: van bijzondere verhalen tot verrassende routes door de natuur.

VisitOost vroeg ons om de bestaande huisstijl een nieuwe look te geven, zodat deze nog beter past bij wat zij willen uitdragen. Het resultaat is een huisstijl die past bij het stoere en nuchtere Oosten. De restyle ontwikkelden we door in verschillende middelen, waaronder advertenties, iconen, leuke gifjes en het aspergeboekje.

VisitOost is ons overkoepelende merk voor Overijssel. Vorig jaar hebben we Beeldprikkels ingeschakeld om ons te helpen. Voor de presentatie van VisitOost op ons MarketingOost Symposium hebben zij een supergaaf ontwerp gemaakt. Met behulp van illustraties konden we daarmee het verhaal van VisitOost heel erg goed uitleggen. Daarnaast hebben zij voor ons de schrijfwijzer en de stijlgids ontworpen. Hierbij luisteren ze goed naar de wensen die je hebt als klant maar geven ze ook een heel duidelijk advies.

We zijn heel blij met de huisstijl die er nu staat. Beeldprikkels geeft hier echt een eigen draai aan, die zorgt voor een frisse uitstraling. Op dit moment gaan we de VisitOost campagne verder laden en ook daarbij zoeken we graag weer de samenwerking op. Wat ik het meest waardeer aan Beeldprikkels is dat zij heel erg snel kunnen schakelen en kwalitatief goed werk leveren.

Alice Voorhorst-Hulshof, Manager Branding Marketing-Oost