Identiteit Samen Zwolle

In Zwolle regelen we het samen! Op SamenZwolle vind en plaats je alles wat je voor en met elkaar kunt doen in Zwolle of in een Zwolse wijk. Van vrijwilligerswerk en participatiebanen bij verschillende Zwolse organisaties, tot gezellige en interessante activiteiten in de buurt en oproepen en hulpvragen van Zwollenaren, stichtingen en verenigingen. Samen Zwolle is ontwikkeld door een brede groep samenwerkende Zwolse organisaties die actief zijn op het gebied van zorg, welzijn en wonen.

Wij zijn gevraagd om een dynamische identiteit te ontwikkelen. Deze hebben wij doorvertaald naar diverse communicatieuitingen waaronder infographics, presentaties, diverse folders, banners en een animatie.

Fotografie: Jeroen Keep

"Bij Beeldprikkels zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen. Afspraak is afspraak. Dat vind ik prettig. Daarnaast is Beeldprikkels maatschappelijk betrokken op een creatieve wijze. Het schakelen gaat snel en makkelijk en het team is energiek; niets is te gek en er wordt altijd tijd gemaakt om te sparren. SamenZwolle zit in de implementatiefase en daarom zijn communicatie uitingen heel belangrijk. Beeldprikkels denkt mee en geeft hierin goed advies.

Anke van Vliet, projectleider ZwolleDoet!