Identiteit Stichting IKONE

Stichting IKONE slaat bruggen

Steeds vaker zijn organisaties zoals ziekenhuizen, zorgaanbieders en gemeenten  opzoek naar de juiste aansluiting van hun product, innovatie, beleidskeuze, onderzoek op de patiënt. IKONE slaat die brug doordat zij alle kennis en ervaring in huis heeft. Een uniek aspect aan de dienstverlening van IKONE is dat er naast de werkervaring en kennis een bijzonder aspect centraal staat: namelijk patientexpertise. Dit betreft niet alleen de ervaringsdeskundigheid in de zorg van directeur Anne-Miek Vroom, maar tevens de ervaringsdeskundigheid die is gebundeld in het Patiënt Expertise Team. Deze expertise kan waar nodig worden ingezet in de opdrachten die IKONE uitvoert en blijkt van grote waarde te zijn voor klanten.

Wij hebben voor Stichting IKONE een dynamische identiteit ontwikkeld en de daaruit voortvloeiende communicatieuitingen onder andere website, folders, flyers en banners.

 

 

"Ze zijn persoonlijk en zeer accuraat, met passend resultaat. De ontwerpen raken en verbazen mij. Ik word er blij van. Ik vraag Beeldprikkels voor concept, ontwerp en strategie. Beeldprikkels ontwerpt vandaag de stijl van morgen. Een mooi voorbeeld van een pakkend ontwerp dat Beeldprikkels maakte, is ons logo. Ik raad andere partijen dan ook echt aan om met Beeldprikkels te werken."

Annemiek Vroom, directeur Stichting IKONE, medisch socioloog