Animatie Fudura Life saving rules

Fudura gelooft in een toekomst waarin we efficiënt en eerlijk met energie omgaan. Zo is Fudura is een marktleider die ruim 23.700 zakelijk klanten in Nederland helpt aan betrouwbaar en effectief energiemanagement. Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook in de publieke sector. Ze leveren en ontwikkelen slimme producten zodat energie inzichtelijk stroomt. Fudura meet en maakt energiestromen inzichtelijk en bestuurbaar, onder andere door het verhuren van bedrijfsmiddelen.

Naast duurzaamheid is ook veiligheid een zeer belangrijk thema bij Fudura. Want zeker in de buitendienst brengt werken met energie veel gevaren met zich mee. Om op een heldere manier inzichtelijk te maken hoe Fudura de veiligheid waarborgt hebben zij ‘10 Life Saving Rules’, tien gouden regels die bijdragen aan veilig werken. Vaak vanzelfsprekende, maar toch onmisbare regels om samen bewust met veiligheid om te gaan.

Maar wat zijn die regels dan? En hoe leggen we dit uit zodat iedereen het begrijpt en serieus neemt? Voor Fudura maakten wij deze explanimation: een korte animatie die de tien regels doorloopt. Aan de hand van illustraties leggen we uit wat de regels zijn en waarom deze zo belangrijk zijn. Natuurlijk volledig in de stijl van Fudura.