Dommerholt advocaten

Dommerholt Advocaten is het full-service advocatenkantoor van Noordoost-Nederland dat zich richt op ondernemers, ondernemingen en zorg- en welzijnsinstellingen. Met meer dan 45 advocaten heeft Dommerholt alle juridische specialismen in huis om ondernemers of bestuurder zo goed mogelijk bij te staan. Met kantoren in Apeldoorn, Zwolle, Assen, Heerenveen en Groningen zijn de gedreven advocaten van Dommerholt altijd dichtbij.

Herpositioneren & huisstijldoorontwikkeling

Wij zijn gevraagd mee te denken in het herbepalen van de nieuwe kernwaarden welke ook geïmplementeerd moesten worden binnen de kaders van de bestaande huisstijl. In een aantal bijeenkomsten zijn de kernwaarden en onderscheidend karakter herbenoemd. Vanuit dat gedachtegoed hebben wij elementen aan de huisstijl toegevoegd en de stijl van fotografie binnen de huisstijl aangepast. Ook zijn wij daaropvolgend gevraagd om deze nieuwe stijl ook door te voeren in toekomstige interne en externe communicatiedragers.

"Beeldprikkels verwerkt mijn wensen tot een goed ontwerp. Waar nodig sturen ze mijn ideeën bij en adviseren ze om het anders te doen. Het wordt altijd mooi en soms is de uitkomst heel innovatief. En ze denken altijd een stapje vooruit. Dat werkt prettig. Ik merk aan alles dat ze mooie dingen willen maken voor hun klanten."


Sandra Duijn, Marketing, Communicatie en PR bij Dommerholt Advocaten, met vestigingen in Zwolle, Apeldoorn, Heerenveen, Assen en Groningen