Fudura

Fudura gelooft in een toekomst waarin we efficiënt en eerlijk met energie omgaan. Ze ontwikkelen en leveren slimme producten met flexibiliteit zodat energie inzichtelijk stroomt. Fudura meet en maakt energiestromen inzichtelijk en bestuurbaar, daarbij verhuren ze bedrijfsmiddelen. Als marktleider helpen ze ruim 23.700 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Fudura is onderdeel van de Enexis Groep.

Wij hebben de doorvertaling van het logo gedaan en deze vervolgens binnen diverse middelen ingezet. Het gehele wagenpark hebben wij voorzien van een frisse nieuwe uitstraling. Daarnaast hebben wij zowel strategisch als grafisch de transitie ondersteund waarin klanten van Enexis ‘overgenomen’ worden door Fudura. In het vervolgtraject gaan wij tevens de interne organisatie middels prikkelende concepten meenemen in wat de loskoppeling van Enexis feitelijk betekent. In inhoud van werk maar meer nog in gevoel van de medewerkers.

 

"Beeldprikkels geeft enerzijds gas wanneer dat nodig is en anderzijds nemen ze de ruimte om wensen en kansen voor de langere termijn te bekijken. We hebben in een korte tijd een warme samenwerking opgebouwd. Dat komt mede door Beeldprikkels' no nonsense aanpakkersmentaliteit.
Beeldprikkels doet voor ons onder meer de huisstijlontwikkeling, marketingcampagnes en communicatievraagstukken."

Janine de Jong, marketeer Fudura